Мацаг барихаас илүү мацаг тайлах нь чухал ач холбогдолтойг анхаараарай. Мацаг буруу тайлбал таны тийм ч амаргүй барьсан мацаг ямар ч үр дүнгүй болно гэдгийг сайн ойлгоорой.
Эхлээд будааг сайтар угааж дэвтээсний дараа шингэн зутан \ямар ч төрлийн будаа байж болно\ болтол нь чанаад шүүсийг нь аман дотроо удаан байлгаж амныхаа салстаар будааны шүүсийг шингээх хэрэгтэй. Хэрэв шууд залгивал ходоод цочирно.
Эсвэл хар талханд сармис сайн үрж байгаад талхаа сайн зажилж зажилж залгилгүй хаяна. Ингэсний дараа лууван, байцаа зэрэг ногоонуудыг шүүсийг нь гаргаж сайн зажилж иднэ. Мацаг тайлсны дараа өдөр мөн хөнгөн чанарын хоол идэх хэрэгтэй.
No comments:
Post a Comment